​

Helsingør

​Telefon: 49 22 09 86 | E-mail: hels@lspkon.dk

Gilleleje

​Telefon: 48 47 09 86 | E-mail: grib@lspkon.dk

København

Telefon: 33 13 09 86 | E-mail: kbh@lspkon.dk 

Professionel rådgiver

Vores brede faglige kompetenceprofil betyder, at du som professionel rådgiver med LANDINSPEKTØRKONTORET som sparringspartner er sikret et optimalt fundament for et fremtidigt projekt. Vi besidder en specifik viden om alle plan-, bygge- og ejendomsretlige forhold og har gennem vores daglige arbejde opnået en stor forståelse for samspillet mellem de involverede aktører, som eksempelvis offentlige myndigheder, ejendomsudviklere, arkitekter, ingeniører, ejendomsmæglere, advokater, entreprenører m.fl.

Vores personalestrategi er implementeret således, at alle i organisationen er sikret en grundlæggende forståelse for byggeri/ejendomsdannelse og samtidig er specialister indenfor hvert deres felt. Det kan eksempelvis nævnes, at der på kontoret er ansat en tidligere kommunal medarbejder med erfaring i byggesagsbehandling og speciale i fysisk planlægning. Det er af kolossal betydning i samspillet med de offentlige myndigheder.

Vi tilbyder bl.a. professionelle rådgiver indenfor:

  • Udarbejdelse af servitutter og håndtering af tinglysning.

​Du er altid velkommen til at booke et møde med en af vores landinspektører til en drøftelse af ethvert bygge- eller anlægsprojekt.​

Helsingør

Ole Rømers Vej 3, 3000 Helsingør
Tlf.: 49 22 09 86

Skriv email

Gilleleje

Alfavej 4A, 3250 Gilleleje
Tlf.: 48 47 09 86

Skriv email

København

Nørre Voldgade 88, 1358 KBH K
Tlf.: 33 13 09 86

Skriv email